Η Πατριωτική Ένωση και ο πρόεδρός της, Πρόδρομος Εμφιετζόγλου με χαρά ανακοινώνουν ότι ο κ. Αδαμάντιος (Αδάμ) Παπαδόπουλος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του συντονιστή της Νεολαίας της Πατριωτικής Ενώσεως.

Ο κ. Παπαδόπουλος θα είναι επίσης υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στην Α’ εκλογική περιφέρεια Αθηνών (Κεντρικός Τομέας).

Ο κ. Αδαμάντιος Παπαδόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα, είναι απόφοιτος του Τμήματος Ρωσικής Φιλολογίας και Σλαβικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Τελείωσε τις Μεταπτυχιακές του σπουδές στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του ιδίου Πανεπιστημίου. Ομιλεί Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ρωσικά και Σερβικά. Κατοικεί στην Αθήνα.

Μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Πατριωτικής Ενώσεως, ο νέος συντονιστής Νεολαίας της Πατριωτικής Ενώσεως δήλωσε:

«Αισθάνομαι υπερήφανος που θα πορευθώ δίπλα σ’ έναν άνθρωπο σαν τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου. Είναι δε μέγιστη τιμή για εμένα το ότι μου ανέθεσε το συντονισμό της Νεολαίας του κόμματος. Δεσμεύομαι ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να φέρω εις πέρας την αποστολή μου αυτή και καλώ όλους τους νέους να προσεγγίσουν την Πατριωτική Ένωση, καθώς αποτελεί φάρο στο θολό πολιτικό τοπίο της χώρας μας».

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

-ΤΟ-

Γραφείο Τύπου