Με τιμή και χαρά ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα του Καθηγητή Πυρηνικής Ιατρικής  Δρ. Γιώργου Λυμούρη στην εκλογική περιφέρεια της Α’ Αθηνών.

Ο Δρ. Γιώργος Λυμούρης είναι Πυρηνικός Ιατρός, πτυχιούχος και αριστούχος διδάκτωρ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γεννήθηκε στην Αθήνα, ειδικεύτηκε και επικεντρώθηκε στην έρευνα, διάγνωση και ιδιαίτερα στη θεραπεία, θετικών σε υποδοχείς και πεπτίδια όγκων (νευροενδοκρινών και προστάτου). Διήλθε όλες τις επιστημονικές βαθμίδες της πανεπιστημιακής διδακτικής ιεραρχίας μετά από εκλογή και αναγορεύτηκε ως πρώτος καθηγητής πυρηνικής ιατρικής στην ιστορία της Ιατρικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α το 2014. Είναι μέλος της συντακτικής επιτροπής του Ευρωπαϊκού Επιστημονικού Περιοδικού Πυρηνικής Ιατρικής και Μοριακής Απεικόνισης και συνεκδότης του περιοδικού «Ογκολογία για την Απεικόνιση και τη Διάγνωση του Καρκίνου». Πραγματοποίησε το ερευνητικό του έργο στη Χαϊλδεβέργη και στη Βόννη. Το ερευνητικό του έργο και η επιστημονική του δραστηριότητα ανέρχονται σε περίπου 309 ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, 47 απ’ αυτές ως πρωτότυπα άρθρα, 48 ως κεφάλαια σε βιβλία, 29 ως Πρακτικά σε διεθνή περιοδικά και το 1985 με έναν πολυσυγγραφικό τόμο για τα Ραδιοφάρμακα (PH Cox, G Limouris, MG Woldring, εκδόσεις Martinus Nijhoff Pbls). Για την επιστημονική του συνεισφορά, το 2015 του απονεμήθηκε ο τίτλος του «Επιστημονικού Συμβούλου» από το Αρεταιείο Νοσοκομείο, όπου και υπηρέτησε επί 27 συναπτά έτη. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Γερμανικά και Γαλλικά.

Ο Δρ. Γιώργος Λυμούρης συστρατεύεται με τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου και την Πατριωτική Ένωση για το μέλλον της Πατρίδας μας και του Ελληνικού Λαού.

Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!

-Tο-
Γραφείο Τύπου