Στα ψηφοδέλτια της Πατριωτικής Ένωσης θα συμμετέχουν τα στελέχη του ιστορικού  «Ελληνορθόδοξου Κινήματος Σωτηρίας» (ΕΛΚΙΣ), μετά την συμφωνία που επετεύχθη.

Με δεδομένο ότι βασικά σημεία των θέσεων του ΕΛΚΙΣ είναι η Προάσπιση της πατρίδος και της ελευθερίας, η υπεράσπιση των προσωπικών δεδομένων των πολιτών, η αντιπαράθεση με όσους προσβάλλουν την θρησκευτική συνείδηση των Ελλήνων και όσους προσπαθούν να καθυποτάξουν την Ορθοδοξία και να αλλοιώσουν τα όσια και τα ιερά της πατρίδος, διαπιστώθηκε η ιδεολογική σύμπνοια των δύο σχηματισμών.

Το συμφωνητικό συνεργασίας μεταξύ των δύο κομμάτων υπέγραψαν χθες, ο Πρόεδρος της Πατριωτικής Ένωσης Πρόδρομος Εμφιετζόγλου και ο Πρόεδρος του ΕΛΚΙΣ Δημήτρης Μπακάλης, παρουσία και του Αντιπροέδρου του, Ιωάννη Κοστρίλη.

Ο πρόεδρος του ΕΛΚΙΣ, Δημήτριος Μπακάλης – συνταξιούχος του Δημοσίου, πατέρας δύο αγοριών και παππούς τριών εγγονιών – θα πολιτευτεί στην Β’ Πειραιώς, ενώ ο Αντιπρόεδρος, Ιωάννης Κοστρίλης – συνταξιούχος, πρώην διευθυντικό στέλεχος πολυεθνικής εταιρείας με εξειδίκευση στα οικονομικά, έγγαμος με δύο παιδιά – θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Πειραιώς.

Η Πατριωτική Ένωση επαναλαμβάνει την θέση της για ανάγκη συσπείρωσης των πατριωτικών δυνάμεων, σε ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο υπό τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου και σε αυτό τον δρόμο θα συνεχίσει να πορεύεται.

-Το-

Γραφείο Τύπου